Van Wijk Uitvaartkisten is een rasecht familiebedrijf, dat sinds 1925 actief is in de uitvaartbranche. Het bedrijf onderscheidt zich met topkwaliteitproducten en hoogwaardige mensgerichte service, en heeft in deze sector met noeste arbeid haar sporen verdiend. In de loop der jaren werd het bedrijf door verschillende generaties Van Wijk verder uitgebouwd. Nieuwe productietechnieken deden hun intrede en productdifferentiatie was altijd een onderwerp van aandacht.

Het adagium van de firma Van Wijk luidt: ‘Meesters in uitvaartkisten’. Ons streven is om in alle facetten van onze dienstverlening een meerwaarde tot uiting te laten komen. Ons fabricageproces maakt het mogelijk om persoonlijk getinte uitvaartkisten te vervaardigen, die op maat aansluiten bij de persoon van de overledene en de wensen van nabestaanden. Onze vakmanschap en toewijding stralen door in elk detail. In onze dienstverlening kennen wij geen grenzen. Onze klanten weten het omdat zij het ervaren: wát er ook gebeurt, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor hen bereikbaar. De firma Van Wijk stelt graag alles in het werk om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van haar klanten, met het vakmanschap en de service die al sinds 1925 ons visitekaartje zijn. Wij bieden graag meer, en nemen geen genoegen met minder.

Nu ook online te bestellen via www.vanwijkuitvaartkisten.nl.

Tevens de meest complete collectie kinderuitvaartkisten online te bestellen via www.kinderuitvaartkist.nl.

*************************************************************************************************************************************************************

Zie ook Uitvaartadvies via Twitter.

Berichtje naar uitvaartvoorlichting versturen? Klik hier om naar het mailformulier te gaan!


Aantal bezoekers die de webpagina’s bekeken hebben:
Uitvaartvoorlichting Bolink

Telefoon: 084-883-2882

Website: bolink-uitvaartprodukteninformatie.nl

Email: uitvaartvoorlichting.bolink@gmail.com

Omschrijving:

Uitvaartprodukteninformatie &  Uitvaartproduktenadvies .

Voorlichting op het gebied van de uitvaart wat allemaal verkrijgbaar is en wat er  wettelijk bij een uitvaart is toegestaan.

Telefoon belt U maar één keer ,  spreekt eventueel een voicemail in en ik bel U terug.

En Uw uitvaartprodukten / uitvaartproducten worden GRATIS geplaatst en dus gepromoot!


Dit bericht printen, per email versturen of op Uw blog of op Uw tweet zetten?

Hier is de link voor mijn Gastenboek:http://uitvaartvoorlichting.freegb.nl/index.php


Hier staat de interne zoekmachine : http://www.uitvaartinformatie-bolink.nl